Annonse

Fag og forvaltning

Vinn-vinn i Hammerfest

DNB har nylig opprettet bankkontor i Hammerfest igjen. Finansrådgiver Marit Lemika i DNB har flyttet inn sammen med eiendomsmegler GARANTI og boligbyggelaget BONORD.

Tekst: Oddny J. Johnsen

 Disse tre representerer hvert sitt firma, men er likevel kollegaer i felles lokaler. Fra venstre: Ariel Skogheim, Marit Lemika og Inger Marie Kongsbak.

Del denne saken:

Lemika har på vegne av DNB leid kontor hos BONORD. Blant annet for å stå nærmere eiendomsmeglerfullmektig Ariel Skogheim i GARANTI og dermed kunne gi kundene både bank og megler samme sted. Lemika bistår med boligfinansiering, mellomfinansiering, forsikring eller andre ting.

Vinn-vinn

– Vi tror dette vil bli en vinn-vinn for alle parter som er involvert. Ikke minst er det hyggelig å bli enda flere på kontoret, forteller avdelingsleder Inger Marie Kongsbak ved BONORD Hammerfest.

– Med Marit er vi til sammen fem her på kontoret, og vi har det veldig trivelig sammen på jobb, fortsetter hun.

DNB la ned kontoret i Hammerfest i 2016, og Marit Lemika var en av til sammen 600 ansatte på 59 kontorer landet rundt som måtte slutte i DNB da. Siden har hun jobbet på økonomiavdelingen ved Finnmarkssykehuset Hammerfest, men var ikke tung å be da DNB angret på avgjørelsen sin om å stenge døra i Hammerfest.

Viktig å møte kundene

– Det var en klok beslutning. Det er 144 kilometer til nærmeste bankfilial i Alta. Når store livsavgjørelser skal tas er det ikke alle som like lett ringer en tilfeldig rådgiver i banken. Folk vil gjerne snakke med en de kan møte ansikt til ansikt, sier den erfarne finansrådgiveren. Lemika er opprinnelig fra Senja, men dro som 16-åring til Hammerfest for å ta utdanning. Siden har hun vokst fast i byen.

Boligkunder i Hammerfest, enten de skal kjøpe eller selge, kan nå få alt på ett sted. De kan få snakket med både megler og bank på samme møte. Lemika og Skogheim hjelper ofte kundene sammen.

Ikke minst for kollegiet er det å ha komplettert fagområdet med finansrådgiver, en styrke.

– Pluss at vi trives veldig godt i lag, da.

I alt er det nå fem medarbeidere i tre ulike bedrifter i lokalene til BONORD Hammerfest.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.