Annonse

Idé og inspirasjon

Trondenes historiske senter

Hvis du har ledig tid i Harstad, bør du unne deg et besøk til Trondenes historiske senter.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 

HVA:

Senteret ble innviet i 1997 og er en del av Sør-Troms museum, og som et sentralt og naturlig midtpunkt rager Trondenes kirke med sin egen historie helt tilbake til ca 1200-1450 e. kr.

HVORFOR:

Et besøk i disse historiske omgivelsene, og hovedutstillingen «Med kors og sverd gjennom 1000 år» vil gi deg en forståelse av den nordnorske historien fra vikingtid og middelalder, og Nord-Norges og Hålogalands plass i denne historien. Du blir klokere av et besøk på Trondenes!

HVOR:

Trondenes ligger sentrumsnært – bare tre små kilometer fra Harstad sentrum.

HVORDAN:

Trondeneshalvøya er i seg selv et historisk sted. Her finner du Trondenes kirke, du finner museet og som en integrert del av museet inngår også Trondenes middelaldergård; et rekonstruert gårdsanlegg fra rundt år 1200, basert på historien slik den er kjent gjennom arkeologiske utgravinger og skriftlige kilder. Du finner også en kafe i tilknytning til Trondenes historiske senter, og denne kan også bestilles av grupper utenfor den ordinære åpningstiden.

NÅR:

Trondenes historiske senter er åpent hele året, og uansett når du besøker Trondenes vil det gi deg et stort utbytte. Men kanskje er sommerhalvåret den beste tiden for et besøk, med en vandring langs den skiltede kultur- og naturstien til Altevågen, der det fortsatt finnes spor av nausttufter og gravsteder fra vikingtiden.

Se det store bildet fra Keipen i Harstad

 

 

Se det store bildet fra Arktisk kultursenter i Hammerfest

 

 

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.