Medlem og partner

Trangt i boden eller på flyttefot?

Er boden din for liten, skal du bytte bolig, eller kanskje midlertidig forlate landsdelen for å studere i inn- eller utland, kan det være en idé å leie seg en eller flere lagercontainere hos Hasselberg i Tromsø.

Tekst: Oddny J. Johnsen

 Thomas Hansen hos Hasselberg viser fram hvordan lagercontainerne ser ut inni, og lover trygg og sikker lagring.

Del denne saken:

– Det er mange som bytter bolig og som kan bli “mellombar” en periode og derfor trenger å lagre ting for noen uker eller måneder, forteller transportleder Thomas Hansen hos Hasselberg. Bedriften har store lagerlokaler nord på Tromsøya.

Til enhver tid har de i gjennomsnitt mellom 60 og 70 prosent belegg i de to lagerhallene sine. Nesten 600 containere står stablet opp i stor høyde.

Fire kvadrat bodplass

Kassene det lagres i er av tre, og tilsvarer en middels sportsbod på nesten fire kvadratmeter. I tillegg tilbyr Hasselberg også pakkemateriell, som silkepapir til å pakke inn ting med og pappesker i to størrelser. Innholdet i kassene bør ikke overstige 20-25 kilo.

Både containere og pakkemateriell får BONORD-medlemmer 15 prosent rabatt på, men om man trenger å bestille flyttebil er det til fast pris.

Hansen forteller at på landsbasis foregår størsteparten av flyttingen på sommerstid, mens i Tromsø er det trykk hele tiden. Særlig rundt månedsskiftene når det gjelder husovertagelser, og også før alle ferier.

 

 

Et av landets største

– Hasselberg er et av landet største flyttebyrå og vi kjører mye mellom nord og sør, forteller Hansen. Han forteller at Hasselberg også kan mellomlagre flyttelass i flere byer sørover, om det er behov for slikt.

– Om folk ønsker å leie containerplass hos oss kan de være sikre på at det står trygt her, sier Thomas Hansen. Kassene står  tørt og hallene har alarmer koblet til vaktselskap og brannvarsling.

Hasselberg har 10 vogntog og opptil 10 andre mindre innleide biler som hele tiden er i sving.

Partner:

15% rabatt på lagring av innbo og pakkemateriell.

Hasselberg Transport AS leverer tjenester innen:

– Lokalflytting
– Kontorflyttinger
– Lagring av innbo/lagerhotell
– Nasjonale flyttinger
– Interasjonale flyttinger
– Flyttevask

Selskapet tar hånd om lasting, lossing og pakking av ditt flyttegods.

Her finner du flere gode medlemtilbud

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.