Annonse

Aktuelt

Stor interesse for Larsneset

Mer enn 190 har meldt sin interesse for det nye boligprosjektet i sentrum av Harstad. Hvor utbygger byr på et koselig uteareal med små grønne oaser i le for vær og vind – i tredje etasje!

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 Hva med en egen hage i tredje etasje? Foreløpig er det god interesse for de 100 nye boligene i Harstad sentrum. Illustrasjon: LINK arkitekter

‒ Vi har fått god respons på dette prosjektet som BONORD realiserer i samarbeid med Nordic Eiendom, sier regiondirektør Bjørn Mathisen i BONORD Harstad.

190 har så langt meldt inn at de vil ha informasjon om de i alt 100 nye leilighetene som kommer til å bli et nytt landemerke i Harstad. Leilighetene skal ligge på toppen av et kjøpesenter og tomta er den mest solrike i byen, i dag kjent som hurtigrutekaia.

Boliger over kjøpesenter

‒ Boligplanet begynner i tredje etasje. I tillegg blir det et stort parkeringsanlegg på bakkeplan med plass til både beboerparkering og til kundene som kommer til det moderne kjøpesenteret med både restauranter, handels- og servicefunksjoner.

‒ Jeg tror det tiltaler folk at dette ligger midt i sentrum og at du til og med får egen vinkjeller, flirer Mathisen, og viser til at Vinmonopolet etter planen skal inn i kjøpesenteret.

 Seks hus med to «tårn» i enden på dagens hurtigrutekai. De to tårnene skal bygges først. Illustrasjon: LINK arkitekter

LINK arkitektur as i Trondheim har tegnet prosjektet for utbyggerne, og kontraktsjef Gunnar Næss opplyser at leilighetene får en spektakulær henvendelse og utsikt mot byen, fjorden og landskapet i og rundt Harstad sentrum. Han forteller at tomta har særdeles god nærhet til kollektivtrafikk og eksisterende service- og handelsfunksjoner i Harstad.

Takterrasse på tredje plan

‒ Boligene bygges med umiddelbar nærhet til nye Larsneset Arena som vil inneholde et nytt handelssenter og flere andre servicefunksjoner slik som cafe- og restauranter. Larsneset Arena har som mål å bli en attraktiv og populær møteplass for beboere og innbyggerne i Harstad sentrum.

Han forklarer at boligene er utformet for å kunne gi et attraktivt og variert bomiljø. Åpenhet, utsikt og dagslys er vektlagt spesielt i prosjektet, derfor er boligdelen av prosjektet utformet som seks separate punkthus med utearealer med nærhet til hvert hus.

Totalt er det planlagt bygg over 35.000 kvadratmeter i det nye prosjektet.

‒ Styrende for organiseringen av boligene har vært kontakten med byen og fjorden. Boligene får et stort og variert uterom over handelssenteret, i tillegg til private utearealer på balkong. Utearealer på takterrasse er sør-vest-vendte og får svært gode solforhold. De ligger i byggets tredje etasje.

SEKS LEILIGHETER IGJEN

Via webkamera kan boligkjøpere og andre interesserte følge byggingen av det nye borettslaget på Seljestad. 24 nye leiligheter er under oppføring her og blir overlevert litt før jul i år. Seks leiligheter i bygget er fortsatt til salgs.

Sjekk linken: kunde.byggekamera.no

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.