Her er oppskriften på Islandskake, som brukt i videoen.

Islandskake
200 g sukker
4 eggehviter
– piskes stivt til marengs
100 g mørk kokesjokolade
80 g kokos
– blandes i

Stekes midt i ovnen på 169 grader i 50 minutter

Eggekrem
4 eggeplommer
100 g sukker
1 dl fløte
20 g vaniljesukker
100 g smør

Rør sammen eggeplommene og sukkeret i en kasserolle, tilsett fløten og vaniljesukkeret.
Deretter varmes blandingen forsiktig opp på komfyren til den blir kremete.

Ta kasserollen av plata, kutt smøret i terninger og rør hele tiden mens du tilsetter smøret slik at det blandes godt inn i kremen. Sett eggekremen i kjøleskapet.  

80 g finhakkete svisker
Pisket krem
3,5 dl fløte
20 g sukker

1 plate daimsjokolade til å pynte med på toppen av kaka

Montering
Fordel eggekremen på toppen av kakebunnen
Sviskene smøres oppå eggekremen
Fordel et tykt lag med pisket krem på toppen av det hele.
Strø sjokoladen på til slutt