Annonse

Fag og forvaltning

Ruth skal lede storsatsning

Ruth Norstrøm, en av Tromsøs mest profilerte eiendomsmeglere gjennom de siste 20 årene, er ansatt som direktør for GARANTI Eiendomsmegling Nord-Norge. Hun skal lede BONORDs nye storsatsning på nybygg.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 Administrerende direktør Kurt Figenschau er svært tilfreds med å ha fått eiendomsmegler Ruth Nordstrøm med på BONORD-laget, gjennom en ny direktør-stilling i GARANTI. Foto: Kim Kr. Nordli

Norstrøm går fra stillingen som leder av DNB Eiendoms nybyggavdeling i Tromsø, hvor hun blant annet har gjort seg bemerket i kjeden gjennom tre år på rad å bli prosjektmegleren i Norge med høyest omsetning.

En viktig ressurs

‒ BONORD er svært fornøyd med å få en kapasitet som Ruth med på laget vi nå bygger. Hun har lang erfaring, spesielt knyttet til utvikling og gjennomføring av salgsprosesser rundt nybyggprosjekter. Vi ser fram til å få henne med oss tidlig inn i prosessene med de store feltutbyggingene BONORD har planlagt i årene fremover. Ved siden av å bygge opp vår nybyggavdeling, skal hun i tillegg jobbe med å videreutvikle GARANTI Eiendomsmegling i hele vårt forretningsområde, forteller administrerende direktør Kurt Figenschau i BONORD.

GARANTI er eiendomsmeglerkjeden som har spesialisert seg på kjøp og salg av borettslagsleiligheter.

‒ GARANTI er en viktig merkevare og et satsningsområde for BONORD. Vi jobber hele tiden for at GARANTI skal være en foretrukket aktør innen meglerbransjen.

Skal bygge gode bomiljø

Norstrøm har tidligere vært med å bygge opp meglerkjedene ReMax og Privatmegleren Nord-Norge. Hun får ikke lov til å uttale seg til BOLYST av sin nåværende arbeidsgiver, og har ikke sin første arbeidsdag hos BONORD før 4. januar neste år.

‒ Få kjenner trendene i eiendomsmarkedet bedre enn Ruth. I samtaler med oss har hun uttrykt at hun ser store utfordringer og stort potensiale i prosjektene vi har planlagt. Jeg vet at hun mener BONORD er en spennende organisasjon med mye kompetanse, og at hun setter pris på verdigrunnlaget vårt. Vi ser fram til at hun skal hjelpe oss å oppfylle vår strategi hvor det boligsosiale, sosial bærekraft og fokus på det grønne skiftet er tungt vektlagt. Sammen med Ruth skal vi bygge gode bomiljø i store deler av landsdelen. Det gleder vi oss alle til, sier Figenschau.

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.