Medlem og partner

Raske briller for sommeren

På Jacob Friis Ur-Optikk AS er de klare for sommeren. Annichen Friis tar med seg staben ut i sola for en liten solbrillevisning.

Tekst: Oddny J. Johnsen

 

Del denne saken:

– Vi har plukket ut en bukett lekre solbriller for sesongen. Raske shades har vært et mye brukt begrep i år og Martine har på seg en passe rask en fra Oakley. Det er ikke alltid like fint med sporty solbriller når man skal pynte seg, men her har vi tatt inn en modell som passer til kofte. Sjekk fargene! sier Annichen og spankulerer inn mot gjengen sin.

Fra Paris til Nordens Paris

– En solbrille som passer til mange antrekk er en klassisk sort rund acetat-brille og med Tom Ford er man kledd for de fleste anledninger, påpeker hun.

Ingvild viser fram siste mote fra Paris i Nordens Paris, som er en litt mer avantgarde solbrille fra Face á Face, i sort, hvitt og metall.

Selv har Annichen på seg en maskulin acetat-brille fra Dita i litt intellektuell Venice-stil med lyse glass.

Gjerne litt hippie

For de som ikke kjøper nye solbriller hvert år kan Annichen berolige med at den runde solbrille-trenden holder seg, og at metallbriller stadig er aktuelt. Hun kler opp både Martine og Ingvild i modeller fra Dita i titan og gull med dobbel bro og graderte glass.

– For jenter er hippiestilen fra 70-tallet en hit, og ikke minst store og små varianter av ­«cat-eye», forklarer hun.

Når det gjelder briller med litt lyse glass, så har også Marc Jacobs tatt med seg denne stilen i år. Andreas har fått på seg et par røykgule, kule Marc Jacobs-briller.

– Joakim, derimot, har en helt mørk luksus­variant av «piloten», nemlig Mach-Five fra Dita.Det største problemet når alt kommer til alt er kanskje å velge hva man faller mest for. Mye kult å kle seg i under midnattsola.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.