HVA
På kort tid har den flytende badstua “pust.” i Tromsø, blitt enormt populær. Den åpnet sist høst, og her får du en god og varm badstu, som du kan kjøle deg ned fra med et forfriskende hopp i havet eller en iskald dusj. Badstua kan bookes for en time i gangen, og det er mulig å kjøpe måneds­abonnement. Målt i lydvolum på de som kjøler seg ned, er opplevelsen både heftig og begeistret.

HVORFOR
Styreleder og initiativtaker Eirik Stange Ankre lot seg inspirere av et den flytende badstua i Oslo havn som har vært en enorm suksess, og mente Tromsøs ­befolkning fortjente noe liknende. Pust er laget med tanke på lokalbefolkningen, men har rukket å bli både kjent og populær blant byens tilreisende gjester.

HVOR
Pust ligger midt i Tromsø havn, og er fortøyd helt ytterst på gjestebrygga. Du ser flytende fiskehjell-formasjonen når du går ned til kaia fra Stortorget. Ankomst til brygga der den ligger er like ved Clarion Collection Hotel Aurora i enden av Sjøgata.

HVORDAN
Booking til badstua foregår på nett, på pust.io. Her er herre- og damegarderobe. Avløpsvannet fra dusjene går rett i havet, så det er ikke lov med såpe og shampoo av noen art. På grunn av koronarestriksjoner er det kun tillatt med åtte personer i badstua om gangen, og maks fire samtidig i garderoben.

NÅR
Pust er tilgjengelig hver eneste dag mellom 06.00 og 22.00. På grunn av koronarestriksjoner er badstua kun åpen for private bookinger akkurat nå, men også bedrifter skal kunne reservere badstua på utvalgte klokkeslett. Mer informasjon ligger på hjemme­siden.

Annonse