Annonse

Aktuelt

Oppstart i Kroken

Etter nye forhandlinger med Tromsø kommune er nå BONORDs utbygging i Kroken endelig klar til oppstart.

Tekst: Oddny J. Johnsen

 100 boliger er fjernet fra prosjektet siden det opprinnelige utkastet. Hele den nordre delen er erstattet med friareal. Skisse: 70 grader nord

Del denne saken:

– Ting har stått litt på vent mens vi har fått de siste godkjenningene på plass. Nå er vi enige og endelig klare til å komme i gang. Arkitektene våre, 70 grader nord, har fått beskjed om å fortsette jobben. Vi skal ha inn energirådgivere, få på plass plankart, energivurdering, støyskjerming, vann og avløp. Kort sagt alt som trengs, sier eiendomssjef Ole Vidar Furnes i BONORD.

Nedjustert

I utgangspunktet ville BONORD bygge 570 leiligheter i området. Det er noe redusert og godkjenningen nå lyder på 470 leiligheter.
– Det betyr at vi tar bort det nordlige området, nord for oppkjøringa til Malmveien. Altså får vi et noe mindre planområde da ting som tidligere var regulert gult som boligareal nå er friområde.
Selve utformingen er ikke vesentlig endret. De bakerste blokkene blir på 8 etasjer, de helt nederst på 4 etasjer. Foreløpig tenker BONORD å tilby alle størrelser på leilighetene, men det blir færrest av de store.

Klimavennlig og moderne

– Så er det viktig for oss med dette prosjektet å her gjøre et så grønt byggeri som overhodet mulig. Samtidig som vi skaper gode og moderne boformer, sier Furnes.
Hvis alt går på skinner videre nå så vil BONORD kanskje ha en plan klar til politisk behandling allerede i april 2021. Skulle det skje, er det mulig å få på plass endelig planverk før sommeren og da kan leilighetene trolig legges ut for salg allerede høsten 2021.
– Det er en del som skal klaffe for å få dette på plass, og her er fortsatt mye som ikke er helt klart. Men vi har hatt oppstartsmøte, så nå handler det bare om å få jobben gjort, sier eiendomssjefen.
Med i planene er fortsatt også oppgradering av lysløypetraseen på oversiden mellom boligene og fjellet.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.