Annonse

Aktuelt

Ny direktør i BONORD

Styret i BONORD har ansatt Kurt Figenschau som administrerende direktør for boligbyggelaget. Han tiltrer allerede i juni.

Tekst: Oddny J. Johnsen

I juni overtar Kurt Figenschau (t.h.) direktørjobben i BONORD etter Svein Dalsbø.

 I juni overtar Kurt Figenschau (t.h.) jobben som administrerende direktør i BONORD. Svein Dalsbø takker da av, etter å ha ledet selskapet i 17 år.

Del denne saken:

Kurt Figenschau (40) har utdanning innen økonomi og en master i ledelse. Han kommer fra stillingen som CFO for Alf Brekke og Sønner AS i Lofoten, hvor han også har hatt tilleggsfunksjoner knyttet til HR, for selskapets 130 ansatte.

Figenschau har tidligere erfaring som banksjef personmarked for Danske Bank gjennom 6 år, daglig leder i Norsk Boligutvikling, og eiendomsmegling.

Inn i ambisiøst selskap

Styreleder i BONORD, Pål Wilhelmsen, er svært fornøyd med ansettelsen av Figenschau som administrerende direktør.

‒ Vi har store ambisjoner for selskapet og det betyr at vi ønsker å ha de beste resursene i alle ledd. I Figenschau tror vi at vi har fått en leder med de kvalitetene som er riktige, og som sammen med våre dyktige medarbeidere, kan å nå våre mål. Vår primæroppgave er å bygge og forvalte for våre medlemmer, men vi har også et samfunnsoppdrag i å bidra til boligforsyningen generelt og for grupper som sliter med å komme inn på boligmarkedet.

Styrelederen ønsker samtidig å takke den avtroppende lederen for jobben som er utført.

 

Annonse

 

«Under Svein Dalsbøs ledelse er selskapet bygget opp til å bli en moderne kompetanseorganisasjon med svært god økonomi, og landsdelens største private eiendomsforvalter.»

Pål Wilhelmsen

‒ Vår nåværende direktør Svein Dalsbø har virkelig gjort og gjør en kjempejobb! Da han kom inn i boligbyggelaget i 2002 var økonomien i selskapet svært svak. Under hans ledelse er selskapet bygget opp til å bli en moderne kompetanseorganisasjon med svært god økonomi, og landsdelens største private eiendomsforvalter. Boligbyggelaget har i dag avdelinger i Harstad, Tromsø og Hammerfest, forvalter mer enn 380 boligselskaper, og har rundt 23.000 medlemmer. I tillegg har han bidratt til å skape en trygg og god arbeidsplass for 50 medarbeidere. Figenschau. som nå får stafettpinnen, er en handlekraftig leder som vi føler er rett mann til å videreføre, og på samme tid videreutvikle boligbyggelaget, i tråd med de strategiske ambisjonene styret har satt for selskapet, uttaler styreleder Pål Wilhelmsen.

Spent og ydmyk

Figenschau ser fram til å komme i gang i den nye stillingen.
–  Det er veldig spennende å komme til en stor og veletablert organisasjon som BONORD. Boligsamvirket i Norge har i dag mer enn 1 million medlemmer og er en viktig samfunnsaktør og boligutvikler. Det er med stor ydmykhet jeg viderefører arbeidet gjort under Svein Dalsbø, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle BONORD videre sammen med dyktige medarbeidere og engasjerte medlemmer i Troms og Finnmark.

Han tiltrer 28.06.2019

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.