«Min side» er en samleside for deg dersom du er BONORD-medlem eller hvis du eier bolig i et boligselskap forvaltet av BONORD. Vi ønsker å fylle «Min side» med så mye informasjon som mulig slik at du alltid har kjennskap til forhold rundt din bolig, ditt medlemskap og boligselskapet du bor i.

For å få tilgang til «Min side» må du besøke BONORD.no og trykke på «Min side». Videre velger du «Registrer bruker».

«Min side» er i kontinuerlig utvikling og det rulles ut oppdateringer hver tredje uke. Dersom du for eksempel lurer på hvordan felleskostnadene har endret seg de siste årene kan du se dette på «Min side».

Meld inn sak til generalforsamling / årsmøte via «Min side»

Om våren er det generalforsamling / årsmøte i alle boligselskaper. Fra og med 2020 har du som beboer anledning til å melde inn sak elektronisk slik at du kan være med å påvirke ditt boligforhold. Øverst på «Min side» velger du «Meld sak». Tips: Skriv en god beskrivelse og et konkret forslag til vedtak – da er sannsynligheten større for at andre beboere kan sette seg inn i saken.

Dersom du har spørsmål angående «Min side» er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med BONORD sitt kundesenter på e-post: post@bonord.no eller telefon 77 60 32 00.