Annonse

Medlem og partner

Medlemsrabatt hos tannlegen

Colosseum tannklinikk på Langnes er ny BONORD-partner. Her kan du som er BONORD-medlem få 10 prosent rabatt på tannsjekken.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 Colosseum tilbyr et mangfold av tanntjenester.

– Nå ønsker vi nye BONORD-kunder velkommen, og er også glad for å kunne gi de av våre faste kunder som er BONORD-medlem, en ny medlemsfordel, smiler Kristine Sørensen, som er daglig leder ved Colosseum tannklinikk i Tromsø. Tannklinikken er en del av den anerkjente kjeden Colosseum Tannlege. Det er totalt 33 tilsvarende klinikker i kjeden i Norge, hvor fire ligger i Nord-Norge.

 

 Tannklinikken er lokalisert på Håpet i Tromsø.

Bredt tjenestespekter

– Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester. Her hos oss får du du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til mer spesialisert behandling som estetisk tannbehandling, kirurgi, tannregulering for voksne, snorke- og søvnapnébehandling og spesialisttjenester. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen, forteller Sørensen.

«Her hos oss får du du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til mer spesialisert behandling.»

Daglig leder Kristine Sørensen

Rundt seg i de lyse og moderne lokalene har hun ikke mindre enn fem tannleger og en oralkirurg. I tillegg har hun to tannpleiere med lang erfaring innen behandling av periodontitt, kronisk tannkjøttbetennelse.

Ved siden av dette holder fem assistenter hjulene i gang med alle de støttefunksjonene som er nødvendig for å kunne drive en så stor og avansert tannklinikk.

Pasienter fra Troms og Finnmark

Oralkirurg Jørgen Tjernberg har en lang og variert erfaring, og kompetansen hans er etterspurt. Tjernberg tar ved siden av klinikkens egne pasienter imot henvisninger fra hele Troms og Finnmark.

– Vi ønsker alle BONORD-medlemmer velkommen til oss. Husk å ta med medlemskortet ditt, slik at du får rabatt og får registrert bonus, oppfordrer Sørensen.

COLOSSEUM TANNKLINIKK

Alkeveien 8

Telefon: 77 60 90 90

e-post: tromsoe@colosseum.no

10 % rabatt på tannsjekken

5 % medlemsbonus

 Kristine Sørensen er daglig leder ved Colosseum tannklinikk i Tromsø.

– Vi ønsker alle BONORD-medlemmer velkommen til oss. Husk å ta med medlemskortet ditt, slik at du får rabatt og får registrert bonus, oppfordrer Sørensen.

Du må bruke boligbyggelagenes betalingskort for å få bonus. Du kan også få registrert bonus på kjøpet ditt, hvis du bruker et registrert debetkort. Begge legger du inn på «Min side» i appen.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.