Medlem og partner

Jakter på kostbare detaljer

Knapt noe er vakrere enn friskt, grønt gress. Og knapt noe kan bli mer katastrofalt enn at gresset gror der det ikke skal.

Medlem og partner

Montér klar for en annerledes sommer

Hvis du lurer på hvordan koronapandemien har endret Norge på kort tid, er et besøk innom Montér et veldig bra sted å begynne.

Medlem og partner

Certego viser ansikt via app

Stadig flere boligselskap velger å skifte ut sine gamle porttelefoner med nye modeller som har innebygd kamera og kan åpnes via en app på mobiltelefonen.

Medlem og partner

Ga utearealene “På første rad” nytt liv

Borettslaget «På første rad» på Strandkanten i Tromsø har gjennomført en særdeles vellykket oppgradering av utearealet, med støtte fra BONORD teknisk.

Medlem og partner

Meld deg inn elektronisk

Visste du at du kan finne informasjon om boligen din på «Min side» og blant annet melde inn sak til generalforsamling/ årsmøte elektronisk?

Medlem og partner

Kjøreopplæring med medlemsbonus

Hvis du planlegger å ta førerkort for bil eller motorsykkel, får du nå medlemsfordeler om du bruker Wright Trafikkskole.

Medlem og partner

Over 1 million i bonus til BONORDs medlemmer

En rekke medlemmer i BONORD kan smile fornøyd når de sjekker medlemskontoen sin. I 2019 fikk de nemlig tilbakebetalt til sammen 1,3 millioner kroner i medlemsbonus.

Medlem og partner

Velkommen til BONORD-salen

BONORD-medlemmer kan glede seg til mye kino-godt i tiden som kommer.

Medlem og partner

Medlemsrabatt hos tannlegen

Colosseum tannklinikk på Langnes er ny BONORD-partner. Her kan du som er BONORD-medlem få 10 prosent rabatt på tannsjekken.

Medlem og partner

Knausen borettslag 40 år

7. september feiret borettslaget at det var 40 år siden laget ble etablert.

Medlem og partner

Vant sin egen 30-årsgave

‒ Dette er bare fantastisk, sier en jublende glad Christine Johnsen (30). I konkurranse med 544 andre, vant hun en el-sykkel i premie etter å ha lest siste BOLYST.

Medlem og partner

10 enkle tips foran vinteren

De første frostnettene gir klar indikator om at vinteren varsler sin ankomst. De færreste av oss er helt klare for høsten når den kommer, og like lite - om ikke mindre, når vinteren kommer.

Medlem og partner

Få bonus på det du handler

Medlemmer av boligbyggelag har spart over 30 millioner kroner i bonus hittil i år. Er du blant dem?

Medlem og partner

Trygghet mer enn vakthold

Kanskje forbinder du Trygg Vakt med dørvakter og festivaler. Hverdagen handler først og fremst om å skape trygghet i hjemmet.

Medlem og partner

Fester grep på vinterveiene

Høstens første snøfall og omleggingen til vinterdekk har en tendens til å komme like brått – hvert eneste år. Slik trenger det ikke å være.

Medlem og partner

Raske briller for sommeren

På Jacob Friis Ur-Optikk AS er de klare for sommeren. Annichen Friis tar med seg staben ut i sola for en liten solbrillevisning.

Her finner du flere gode medlemtilbud