BONORD overleverer 36 nye leiligheter i Harstad nå før jul. 12 av dem ligger i Kanebogen, like ved Amfisenteret. Borettslaget har derfor fått navnet Senteret borettslag og inneholder 12 moderne leiligheter, alle på ett plan og med heis rett ned til parkeringsgarasjen og sportsbodene i kjelleren.

BONORD har bygget disse leilighetene i samarbeid med Per Strand Eiendom AS, og har reklamert med at du kan gå i tøflene til det meste av det du trenger siden kjøpesenteret ligger så nært. Til sammen er det tre boligetasjer på toppen av parkeringskjelleren. Alle leilighetene har enten sør- eller vestvendt balkong.

På Seljestad er de 24 leilighetene i Seljestad boligpark ferdigstilt. Også her er det parkering i byggets underetasje, og det er heis i bygget. Alle leilighetene er universelt utformet, og det er vannbåren gulvvarme i alle rom. Det er selvsagt heis til alle boligene. I byggets femte etasje er det et fellesrom med en romslig terrasse utenfor, og dette rommet kan benyttes til borettslagets og beboernes beste. Bak bygget er det et lunt atrium med lekeplass Dette uterommet er skjermet fra trafikk og vil være en flott solrik treffplass for store og små.