Annonse

Medlem og partner

Lokal julehandel

I et år hvor nettshoppingen har nådd nye høyder, er det ekstra viktig å huske på de lokale butikkene som lager lokale arbeidsplasser og aktivitet i lokalsamfunnene våre.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 Gå julehøytiden i møte med god lokal samvittighet.

BONORD har en rekke flotte lokale partnere ved siden av de nasjonale. Årets oppfordring til oss alle er å handle enda mer lokalt, spesielt for å støtte opp om bedrifter som i perioden med korona-nedstenging og -restriksjoner har opplevd store inntektstap.

Lokale partnere

Våre lokale partnere er alle presentert bakerst i BOLYST-magasinet som alle BONORD-medlemmer får tilsendt hjem. Av typiske gavebutikker nå før jul er det greit å merke seg Til bords på Jekta i Tromsø, og hvor som også har butikker i Alta og Narvik. I tillegg holder vår nye partner Elon til mange steder i nord som for eksempel Tromsø, Harstad og Alta. Jacob Friis i Tromsø har gode rabatter til BONORD-medlemmer og fører altså både ur og optikk. Montér er kanskje ikke det man tenker på først når man tenker julegaver, men her finnes det mange spennende gavetips.

Gi vekk tjenester

For å beholde spennende tilbud i våre lokalsamfunn, så må vi bruke dem. De fleste som selger varer og tjenester selger også gavekort du kan gi bort. Hva med gavekort på snømåking, husvask, tepperens eller annet vedlikehold levert av for eksempel All-tjeneste?

Vær kreativ og handle lokalt. Bruker du BONORDs partnere kan du i tillegg få kjøpebonus og medlemsrabatter.

I tillegg må vi få benytte anledningen til å reklamere litt for oss selv. Det går an nemlig an å gi medlemskap i boligbyggelaget BONORD til for eksempel barnebarna mens de ennå er små. Da har de lang ansiennitet når de en gang skal kjøpe seg egen bolig.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.