Medlem og partner

Klar for el-sjekk og billadere?

Haneseth Harstad har revitalisert sin partneravtale med BONORD, og tilbyr nå el-sjekk og gode løsninger for installasjon av elbil-ladere i boligselskap.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Svein-Arne Ludvigsen i Haneseth Harstad har gode tilbud til boligselskap som vil sjekke egne anlegg, eller oppgradere dem.

 Svein-Arne Ludvigsen i Haneseth Harstad har gode tilbud til boligselskap som vil sjekke egne anlegg, eller oppgradere dem.

Del denne saken:

Det blir stadig større etterspørsel for å lade el-bil, og dette er etter hvert naturlig for også boligselskapene å ta inn over seg når de skal sørge for oppdaterte og attraktive bomiljø for sine medlemmer.

Haneseth Harstad er elektropartneren som har spesialisert seg på å kunne montere elbil-ladere i boligselskap, uten å «ta strømmen» for resten av laget.

Laststyring

– Vi ser at det er behov for laststyring, ikke minst for de boligselskapene der veldig mange har for lite strøm tilgjengelig, så vi må styre dette på en intelligent måte. Noe vi har kompetanse på og system for. Vi må sørge for at vi ikke tar ned byggene på julaften når alle trenger strøm, smiler Svein-Arne Ludvigsen, daglig leder i Haneseth Harstad.

Haneseth Harstad AS ble etablert i 2005, og prosjekterer og utfører service på alle typer elektriske anlegg. Markedsområdet er i hovedsak Harstad og omegn, og kundene er både private, næringsliv, industri, offentlig etater, samt flere landsdekkende firma. Ved siden av elektro­installasjoner i bygg, levererer Haneseth brannalarmer og nødlysanlegg, og driver også med ­automasjon.

El-sjekk

Nå kommer Haneseth Harstad med et tilbud de håper vil slå godt an hos byens boligselskap: – Vi har veldig mange borettslag som er 10, 20, 30 og 40 år gamle. Vi vet at både sikringsskap og ledninger er hardt belastet med nymotens innretninger over alt. Ved å tilby svært gode priser på el-sjekk, kan vi kartlegge el-sikkerheten i de ulike lagene. Noe vi ser trengs rundt omkring, forteller Ludvigsen.

Haneseth Harstad er forøvrig en del av Haneseth Gruppen. Haneseth Gruppen eier en rekke elektrobedrifter og samlet har passert 300 ansatte i Nord-Norge.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.