Annonse

Medlem og partner

Kjøreopplæring med medlemsbonus

Hvis du planlegger å ta førerkort for bil eller motorsykkel, får du nå medlemsfordeler om du bruker Wright Trafikkskole.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 Her viser faglig leder/trafikklærer Øystein Pedersen, og trafikklærerne André Roger Aronsen og Eivind Wilhelm Eriksen fram selskapets opplæringsbiler.

Wright Trafikkskole er ny landsdekkende partner av NBBL og dermed også lokal parter for BONORD-medlemmer. Dermed kan medlemmene få rabattert trafikkopplæring ved Wright kjøreskole i Tromsø.

– Vi holder til i Tromsdalen og har kontor i småbåthavna, forteller fagansvarlig og trafikkskolelærer Øystein Pedersen.

Bil og motorsykkel

Wright Trafikkskole tilbyr opplæring i alle klasser for bil og tilhenger (B, B96 og BE), og gir i tillegg opplæring på alle motorsykkel-klasser; A, A1 og A2.

– Vi har også tilbud om opplæring for fysisk funksjonshemmede, vi har spesialbil til dette formålet. Lokalene er også tilpasset for bruk av rullestol, slik at folk kommer seg inn og ut av bygget, forteller han.

«Vi har også tilbud om opplæring for fysisk funksjonshemmede, vi har spesialbil til dette formålet.»

Øystein Pedersen, fagansvarlig og trafikkskolelærer.

I tillegg har trafikkskolen jevnlig trafikale grunnkurs, som er obligatorisk å ta før elever kan begynne med øvelseskjøring. Dette gjelder for elever under 25 år.

Trafikkskolen tilbyr også opplæring for mopedførerbevis.

Nordens største

På landsbasis har Wright Trafikkskole ca 270 ansatte fordelt på rundt 40 avdelinger i Norge, og er dermed faktisk både Nordens og Norges største trafikkskole.

Avtalen som trafikkskolen har inngått med boligbyggelagene er at alle medlemmer får 5 prosent bonus på alle produkter innenfor klasse A og B, og siden kjøreopplæring koster en del blir det fort penger spart for BONORD-medlemmer ved å benytte Wright.

Småbåthavna.

 Wright Trafikkskole i Tromsø har kontorer i småbåthavna i Tromsdalen.

– Vi vet at det er ca 700.000 medlemmer i boligbyggelagene, og vi håper at flest mulig i Tromsø nå vil benytte seg av det tilbudet, sier Øystein Pedersen.

For å få bonus må du betale med registrert betalingskort i betalingsterminal eller betal på nettsiden og registrer medlemskortnummer (9 siffer) i bestillings-/betalingsbildet.

 

Wright Trafikkskole

AVD. TROMSØ / TROMSDALEN

Leif Andresens vei 28

Telefon: 46 44 45 32

e-post: tromso@wright.no

BONORD-medlemmer får 5% bonus på alle produkter innenfor klasse A og B.

Medlemsfordelen gjelder følgende: Trafikalt grunnkurs Klasse A, MC og Moped Klasse B, Personbil og tilhenger

Ulike pakkeløsninger

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.