Annonse

Fag og forvaltning

Innlogging i ny drakt

Med ny Min side er det enklere enn noensinne å få oversikt over dine personopplysninger, medlemsfordeler og oppspart bonus.

Tekst: Kim Kr. Nordli

Du kan spare mye på å aktivere medlemsfordelene dine, og med nye Min side får du enkelt oversikt over din bonus.

 Du kan spare mye på å aktivere medlemsfordelene dine, og med nye Min side får du enkelt oversikt over din bonus.

Del denne saken:

Du har nå fått ny Min side, hvor du kan se og endre informasjon knyttet til ditt medlemskap. Du kan også aktivere dine medlemsfordeler og opprette en bonuskonto, og på den måten handle smart og få bedre boligøkonomi.

For å logge inn på Min side, må du opprette en BBLiD – din personlige innlogging hos BONORD. Med BBLiD kan du bruke samme ­innlogging på fordelssidene, i BONORD­appen, til portalene dersom du sitter i styret, og oversikt over forkjøpsrett og ansiennitet. Hvis du ikke er medlem, men beboer i et boligselskap som er forvaltet av BONORD, vil du med BBLiD også få opp kjerneinformasjon, men ikke tilgang på nevnte eksklusive fordeler for medlemmene.Aktiver medlemsfordelene og spar penger

Når du aktiverer medlemsfordelene dine, opprettes det en bonuskonto der bonus du samler hos leverandører av medlemsfordeler blir satt inn. Det er penger du enkelt kan ­overføre til din bankkonto så snart du har mer enn kr 100 i bonus. Når du handler ting du ­allikevel skal ha, som maling, byggevare, sportsutstyr eller interiør, og får 5 prosent bonus, tar det ikke lang tid å samle 100 bonuskroner! I 2018 ble det betalt ut mer enn 1million kroner i bonus til BONORD­medlemmene.

Få god oversikt i medlemsappen

I BONORD-appen får du overblikk over alle dine medlemsfordeler, og du kan logge inn på Min side. Der kan du enkelt se din opptjente bonus og overføre beløpet til din bankkonto. Når du er innlogget i appen, vises bonusen din på forsiden i appen, slik at du ved et enkelt ­tastetrykk kan se din oppsamlede bonus. Har du spørsmål eller ønsker assistanse i f­orbindelse med etablering av BBLiD eller ­nedlasting av app, så er BONORDs kunde­senter alltid klar for å assistere deg.

Lykke til på bonusjakten!

Annonse

 

Slik logger du inn på Min side med BBLiD

• Hvis du allerede har BBLiD:
Gå til Min side og logg inn med din e-post eller mobilnummer og passord.
• Hvis det er første gang du logger inn med BBLiD:
Trykk på lenken «Registrer bruker» og opprett BBLiD.

Tips! Legg til bankkontonummeret ditt på Min side. Da får du automatisk bonus når du betaler!

Slik aktiverer du medlemsfordelene

1. Godta medlemsvilkårene og personvern­erklæringen når du har logget inn på Min side.

2. Velg om du ønsker å motta informasjon om dine medlemsfordeler, og i hvilke kanaler.

Det er frivillig å avgi samtykker, og du kan trekke disse tilbake når som helst. Har du spørsmål om bonus og innlogging? Kontakt BONORD på tlf. 77 60 32 00 eller e-post post@bonord.no

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.