Idé og inspirasjon

Danser med drømmen

Victoria Sundt Garder (14) synes det aller beste med det å danse, er å kunne fortelle historier gjennom bevegelse. Hun danser med drømmen om å kanskje en dag kunne ha dette som yrke.

Idé og inspirasjon

Kortreiste sommerminner

Mange drømmer om eksotiske feriemål, men veien til gode sommerminner kan være kortere enn du tror.

Idé og inspirasjon

Boligsalg handler om å vekke følelser

Når du skal selge boligen din er det som å gjøre den klar for en date. Du trenger å gjøre et så bra førsteinntrykk at noen blir gryende forelsket.

Idé og inspirasjon

Spikket spenning

Har du med deg en god spikkekniv, er det nesten ingen grenser for hvor spennende dagen din kan bli, skal vi tro Eivind Falk.

Idé og inspirasjon

Elektrisk begeistring

– Mitt aller første tråkk på en elsykkel var en åpenbaring, forteller Kjell Magne Mælen (67) i Tromsø. Det var i 2015. Siden har han elsyklet så ofte han kan, også om vinteren.

Idé og inspirasjon

Elsykkelen vant!

Da Fremtiden i våre hender sist testet fremkommeligheten med elsykkel versus bil, buss og vanlig sykkel, var elsykkelen tre minutter raskere mellom Kvaløya og Tromsø sentrum enn bilen!

Idé og inspirasjon

Familie midt i Blinken

Alt startet med Britt Evy og Rolf Bjørnar, som ble kjærester på ungdomsskolen. I dag har paret to barn, to svigerbarn, fire barnebarn, to svigerbarnebarn, og to oldebarn. Og så har de henta inn ho Mor på 85. 11 av familiens 15 medlemmer, til sammen fem generasjoner, bor nå i samme borettslag.

Idé og inspirasjon

Inviter mer ut!

Hva skal du bruke utearealene til? Nye måter å tenke uterom på, vil trekke folk mer ut, både sommer og vinter, mener landskapsarkitekt Ann-Kjersti Johnsen.