Medlem og partner

Feirer ti år i moderne lokaler

Med tiårsjubileet som en gyllen anledning, kunne Blikkenslager Tom Dreyer komme nærmere kundene sine i nye lokaler – for å tilby tjenester innenfor ventilasjon, tak og fasader.

Tekst: Oddny J. Johnsen

 Fra venstre: Jonas Dreyer, Stian Sørensen, Ian Berglund (Utplasseringselev), Tom Dreyer, Christoffer Tråsdahl

Del denne saken:

De nye lokalene ligger på Skattøraveien – ved siden av Bakehuset Nord-Norge.

– Vi har nå fått langt bedre fasiliteter. Med et verksted på 350 kvadratmeter har vi fått større plass, og ikke minst har vi fått et flott kundemottak der kundene våre kan få sett på produktene og de løsningene vi jobber med, forteller Tom Dreyer.

Blikkenslager Tom Dreyer er proff-forhandler for Flexit, og har derfor mange deler innenfor ventilasjon og filter. Bedriften jobber hele tiden med utvikling og rekruttering – noe som handler om mer enn at to av sønnene til Tom Dreyer har gått inn i det samme faget.

– I dag består vi av 12 ansatte, og åtte av disse har svennebrev og to har mesterbrev. Vi satser bevisst på rekruttering av lærlinger og samarbeider godt med Kvaløya videregående skole for å kunne rekruttere for fremtiden. Vi har ofte elever innom for å kunne la dem få prøve seg i faget, forteller Jonas Dreyer.

Medlemmer av BONORD får rabatter hos blikkenslageren, både på timepris og produkter innenfor fasade, tak, ventilasjon og beslag. For øvrig har firmaet vært involvert i en lang rekke kjente signalbygg i Tromsø i den senere tid, som Havneterminalen, A-fløya på UNN, Pasienthotellet og Fram 2.

Partner:

10 – 20 % rabatt på en rekke tjenester og produkter.

10 % rabatt på Montering og produksjon

Blikkenslager/ montør 
10 % rabatt på Blikkenslager – verkstedprodukter

Produksjon av pipebeslag, luftehatter og andre beslag, plater, røykhatter etc.

Her finner du flere gode medlemstilbud

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.