Medlem og partner

Fargekveld hos Montér

Årets fargetrender og en helt ny veggfornyer, trakk malingsklare BONORD-medlemmer til medlemskveld på Håpet.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Jotuns selger Kent Monsvoll demonstrerer sammen med en av Montérs ansatte veggfornyeren som bare kan rulles på veggen, og slettes med en sparkelspade.

 Jotuns selger Kent Monsvoll demonstrerer sammen med en av Montérs ansatte veggfornyeren som bare kan rulles på veggen, og slettes med en sparkelspade.

Del denne saken:

– Maling er enkel og billig opp-pussing. Og skulle du angre deg er det bare å male over, erklærer Jontuns selger Kent Monsvoll. Han har som mål å inspirere de fremmøtte til å gyve løs på større og mindre prosjekter i hjemmet. Med seg har han maling i alle farger og forekomster, fra supermatt til superblank. Han har maling som tåler mye vask ekstra godt, og maling som får gipsveggen til å se ut som betong. Og han har ikke minst fargekart over årets trendfarger.

Montér på Håpet arrangerte malings-kveld for BONORD-medlemmer.

 Montér på Håpet arrangerte malings-kveld for BONORD-medlemmer.

Digital fargevelger

Jotuns egne fargedesignere har et digitalt fargekart i en app. Du kan ta bilde av rommet eller veggen du ønsker å male, og leke deg i appen. Her kan du legge ulike farger på veggen før du går i gang.

Den kan gi deg en god pekepinn om slutt-resultatet, mener Monsvoll.

Er du veldig i tvil anbefaler han deg å kjøpe en prøveboks og teste fargen på en liten flekk av veggen først.

Monsvoll guider BONORD-medlemmene gjennom fargekartene, hvordan de er bygd opp og hvordan de skal leses. I år kjører Jotun temaene Raw, Retine og Calm i samme fargekart, og Monsvoll viser hvordan de ulike stilartene er avstemt med ulike mennesketyper og interiørvalg.

Alle tre stiler tar utgangspunkt i hver sin aksent-farge i fargekartet. Jotun lanserer et nytt fargekart i 37 land hver høst. Gjennom fargekartet kan du kombinere og avstemme årets farger, som alle er jordfarger i grått, rødt, grønt og oransje.

– Fargekartene er laget for å forenkle deres valg av farger. Lodrett under hverandre finner du farger med lik kulørthet og lik sorthet. Langs de vannrette linjene finner du samme fargefamilie.

Rett verktøy er halve jobben.

 Rett verktøy er halve jobben.

Veggfornyer

Det er Montér på Håpet som arrangerer BONORD-medlemskveld med foredrag og snacks kombinert med gode tilbud.

Monsvoll har med seg en nyhet. Han viser fram en veggfornyer som får strietapet til å forsvinne, ved å male over den. Produktet heter Lady minerals og kommer foreløpig i 16 ulike farger.

Gjennom instruksjon fra video og senere mulighet for å prøve selv på en veggplate i lokalet, får BONORD-medlemmene selv prøve produktet. Både det å rulle det ut på veggen, en litt tung og tyktflytende masse, som senere skal slettes ut ved hjelp av en sparkelspade. Etter at veggen er tørr skal ujevnheter strykes ut med den samme sparkelspaden.

– Et godt tips er å file vekk hjørnene på sparkel spaden slik at du ikke får så skarpe kanter i veggfornyeren, sier Monsvoll.

Siden produktet kommer i 16 farger skal du ikke trenge å male veggen etterpå. Alternativet er vanlig sparkling, rive av tapet og pusse ned gammel vegg, eventuelt slå nye plater på den.

Veggfornyeren tørker raskt. I løpet av et drøyt døgn med denne teknikken kan fiskebeins-mønster og annen strukturert moro være historie.

Pass bare på å skjære vekk eventuelle luft-bobler i strien, før du går i gang.

Her er veggfornyeren i en mintgrønn farge. Om et år eller to mener Jotun å ha langt flere enn de 16 fargene som nå er lansert, klare som veggfornyer.

 Her er veggfornyeren i en mintgrønn farge. Om et år eller to mener Jotun å ha langt flere enn de 16 fargene som nå er lansert, klare som veggfornyer.

Partner:

Hos Montér får du 5 % bonus på hele kjøpet. Dra aktivert medlemskort eller registrert betalingskort i betalingsterminalen for å få bonus. Registrert bankkort eller Kredittkort for medlemmer kan også benyttes for å få bonus. Montér er Norges største byggevarekjede og tilbyr alt du trenger til oppussing.

 

Husk å be om BONORD-rabatt når du ber om tilbud.

www.monter.no

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.