Fag og forvaltning

Ny form – ny fart

Som du kanskje har lagt merke til, så har Bolyst fått nytt utseende. Dette fordi hele Bonord har endret visuell profil. Selskapet blir i sitt 75. år modernisert på utsiden for å speile alt det nye som skjer på innsiden.

Fag og forvaltning

Forventer mer fart i boligmarkedet

Odd Sverre Holte har dette året solgt sin bolig nummer 1000 i Harstad, og kjenner nå at prisutviklingen skyter fart i hjembyen hans. En lovendring kan føre til enda mer fart på boligmarkedet over hele landet i høst.

Fag og forvaltning

Livet på Solsiden

André Stenanger har levd livet på Solsiden siden 2013, og ble allerede i 2014 med i styret i Solsiden borettslag. Han beskriver en trivelig lang blokk i Tromsdalen i Tromsø, med en fin miks av fine folk.

Fag og forvaltning

Bygger de første miljøboligene

Miljøvennlige boliger sertifisert etter miljøstandarden BREEM har ikke vært bygd i Nord-Norge før. Nå bygger BONORD de aller første i Kroken.

Fag og forvaltning

Et utfordrende men solid år

BONORD har nå nesten 250 millioner kroner på bok, og har i pandemiåret vokst med 23 ansatte. Dette var noen av nyhetene som generalforsamlingen fikk ta del i.

Fag og forvaltning

Kledninger skal renoveres

Slettaelva borettslag holder akkurat nå på med et større prosjekt der kledninger skal renoveres. Det er tid- og kostnadskrevenede og går over flere år.

Fag og forvaltning

Jacob får gratis medlemskap til han blir 20

Lille Jacob er en av BONORDs ferskeste medlemmer. Generalforsamlingen i BONORD har nylig vedtatt at han og alle andre barn og unge skal få være gratis BONORD-medlem fram til fylte 20 år! 

Fag og forvaltning

Unik ny rense­teknologi på kjøkkenet

Du trenger ikke lenger hull i veggen og uttrekk til luft fra kjøkkenvifta. PlasmaMade heter produktet som ikke bare fjerner matlukt, pollen, bakterier og svevestøv fra hund og katt: Det er selvrensende og tilfører ny, ren luft i rommet.

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.