Annonse

Aktuelt

Ekstra lave renter i ny medlemsavtale med DNB

BONORD har fremforhandlet en ny avtale med DNB som gir alle BONORD-medlemmer ekstra lave renter og flere andre gunstige bankbetingelser. Spesielt de under 34 år kommer ekstra godt ut i denne avtalen.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 Topp stemning i BONORDs lokaler da den nye bankavtalen for BONORD-medlemmer ble undertegnet. Foran fra venstre administrerende direktør Kurt Figenschau i BONORD og banksjef for privatmarked i DNB Tromsø, Martin Wangberg. Bak fra venstre: direktør for KMF Bård Fredheim, BONORDs kundeansvarlige i DNB Anita Engen, kundekonsulent Ann Christin Heitmann, administrerende direktør Ruth Norstrøm i GARANTI Nord og viseadm. dir. Kim Kr. Nordli i BONORD.

– Vi har brukt de musklene vi har gjennom våre medlemstall til å fremforhandle en svært god avtale med DNB. Denne DNB-avtalen er todelt: Den gjelder privat for alle medlemmer, uavhengig av om de bor i et boligselskap eller ikke. Samtidig har vi en ny bedriftsavtale på plass for boligselskapene våre, forteller ­administrerende direktør Kurt Figenschau i BONORD. Han kjenner finansverdenen godt etter tidligere å ha jobbet som banksjef.

Ekstra gunstig for unge

– Denne avtalen gir våre medlemmer stordriftsfordeler, og de 300 kronene som medlemskapet koster årlig er tjent inn på et øyeblikk hvis du bruker BONORD-avtalen i DNB. Bank er for de aller fleste av oss en stor utgift hver måned, og for meg personlig har det vært viktig å få til en slik avtale for BONORD. Avtalen er generelt en god for alle våre medlemmer, men den er spesielt gunstig for unge under 34 år. De får gjennom denne avtalen en boliglånsrente på 1,44 prosent!

BONORD har for tiden sterkt fokus på unge og førstegangsetablerere som har vanskelig for å komme seg inn på boligmarkedet.

– Kanskje kan denne bankavtalen bidra til lavere bokostnader for denne gruppen, mener Figenschau.

1,44 og 1,73

Renta i den nye avtalen er altså i skrivende stund på 1,44 prosent på boliglån for alle under 34 år. For alle andre er renta i denne avtalen på 1,73 prosent. Her er ingen etableringskostnader. Både finansieringsbevis, etablering av nytt lån og flytting av eksisterende lån fra en annen bank, koster kroner null for BONORD-medlemmer. Det å etablere et lån i en bank har normalt ­omkostninger på mellom 3000 og 5000 kroner.

Den gunstige boliglånsrenta, gjelder også på mellomfinansieringen når du er i en selge/kjøpe-prosess.

– Som regel er ikke renta på mellom­finansieringen like god som boliglånsrenta, men i denne avtalen får du de samme betingelsene på begge disse produktene. Denne avtalen gir også gunstige renter på andre typer lån hos oss, for eksempel billån, poengterer Martin ­Wangberg som er banksjef for privatmarkedet i DNB i Tromsø.

Han opplyser at BONORD er det femte boligbyggelaget som DNB inngår avtale med.

– Dette er en avtale alle har grunn til å være strålende fornøyd med. Det er en god avtale både for oss og BONORD, men først og fremst er det en god avtale for kundene som får en meget hyggelig rente på lånene sine.

Samfunnsansvar

Wangberg er imponert over BONORDs innsats for å øke medlemmenes fordeler, og er spesielt glad for den delen av avtalen som gir en ­håndsrekning til de unge.

– For Tromsøs del ser vi at mange unge tar en god utdannelse, men at de høye prisene på leiemarkedet gjøre det vanskelig for dem å spare til egenkapital underveis i studiene. Hvis de da ikke har foreldre eller andre som kan bistå med egenkapitalen, mister vi dem i verste fall fra byen når de er ferdig utdannet fordi de ikke kommer seg inn på boligmarkedet her.
Her mener han både banken og boligbygge­laget føler et sterkt samfunnsansvar for å gjøre det de kan for denne gruppen etablerere.

– En bank har lov å avvike fra boliglåns­forskriften for noen kunder hvert kvartal. Dette bruker vi for å kunne strekke oss langt i å få førstegangsetablerere inn i boligmarkedet.

Lokal oppfølging

Wangberg forteller at det ligger mye mer enn lånebetingelser i denne avtalen.

– Når vi slår sammen både BONORDs og vår egen kompetanse, så handler denne avtalen om mye mer enn pris. I denne avtalen får du tilgang til alle våre produkter i DNB, og ikke minst ­rådgivning. Vi har gode seminarer og jobber med ulike tema som hele tiden er aktuelle, som ­investering, pensjon og sparing. Vi rådgir i forbindelse med arv og skifte, og kan også bistå i prosessen med å gå fra enebolig til leilighet. Eller vi kan formidle mer generelt om makroøkonomi eller økonomiske utsikter både lokalt og globalt.

DNB har kontor i både Tromsø, Harstad og Hammerfest. BONORD-medlemmene vil kunne kommunisere ansikt til ansikt med rådgivere i alle tre byene, eller via telefon, mail og chat.

– Vi ønsker å bruke storbankens bredde men lokalbankens nærhet i denne avtalen. DNB har en stor bredde i kompetanse og produkter, men er samtidig er veldig lokal og tilgjengelig, sier Wangberg.

Han gleder seg til at BONORD-medlemmer begynner å bruke den nye avtalen.

– Samtlige av våre rådgivere er nå godt drillet på den, lover Wangberg.

Annonse

Ny hovedavtale for boligselskapene

DNB og BONORD har lenge hatt et godt samarbeid på bedriftssiden, og denne avtalen er nå forlenget med gode betingelser.

Anita Engen er kundeansvarlig i DNB for bedriftsavtalen til BONORD. Hun er glad for at ny avtale er på plass.

‒ Dette er uten tvil en veldig viktig avtale for DNB, og BONORD har vært flinke til å fremforhandle gode bankbetingelser på vegne av boligselskapene. I avtalen som nå er inngått vil vi også samarbeide om hvordan man skal kvalifisere for grønn finansiering, både for nybygg og ved rehabilitering av borettslag.

Mange av boligselskapene som forvaltes av BONORD har finansiert fellesgjelden i DNB og i avtalen er det avtalte priser. Med tanke på fremtidige renteøkninger vil avtalen gi en stor grad av forutsigbarhet for boligselskapene og boligselskapene kan være trygge på at de har konkurransedyktige priser.

I tillegg håper Anita Engen at både BONORD og de ulike styrene opplever DNB sitt betjeningssystem som både løsningsorientert og effektivt.

TILBUDET I DNB

Boliglån Ung Start 1,44 % nominell rente
Priseksempel:
Nom.rente 1,44%, eff. rente 1,51%, kr. 2 000 000 o/25 år.
Kostnad kr 400 600 – totalt kr 2 400 600.
*Prisen gjelder kun nye lån fra 6.5.21, og kun til kjøp av første bolig.

Ung/Grønt 1,59 % nominell rente
Priseksempel:
Nom.rente 1,59 %, eff. rente 1,61 %, kr. 2 000 000 o/25 år.
Kostnad kr 428 595 totalt kr 2 428 595.

Ordinær 1,73 % nominell rente
Priseksempel:
Nom.rente 1,73 %, eff. rente 1,76 %, kr. 2 000 000 o/25 år.
Kostnad kr 468 579, totalt kr 2 468 579

Mellomfinanisering til samme pris som ­boliglån
Gratis finansieringsbevis
Ingen etableringsgebyr

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.