Medlem og partner

«I alle dager» (9)

Dagens tilbakeblikk viser en slags milepæl i Tromsø sentrum.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 

Bildet viser inngangspartiet til TBBL-kontoret, den gangen administrasjonen holdt til i Grønnegata 48 – altså før flyttingen noen meter nordover til Grønnegata 58/60 som ble foretatt i 1996, der «Mathallen» holder hus i dag.

Ved første øyekast er det kanskje åpningstidene og presiseringen av «sommertider» som vekker oppsikt, men det historisk viktige ved bildet er at «SentrumsMegler’n» delte lokaler med TBBL. Dette meglerforetaket ble drevet av Tor Ness, en nestor innenfor meglerbransjen, som drev virksomheten sin helt inn til 1990-tallet – og lenge før dette ble en bransje som virkelig fikk vind i seilene.

Det tok faktisk ganske mange år før eiendomsmegling ble en lønnsom og attraktiv bransje, i alle fall i Tromsø og i Nord-Norge. TBBL solgte borettslagsleilighetene på egen hånd, og stort sett uten at det ble foretatt befaring på forhånd. Det samme var tilfelle i bankene. Ved siden av kjerneoppgaven med å behandle søknader og å yte boliglån, fylte bankens medarbeidere ut de nødvendige skjemaer, lagde et slags prospekt – uten bilder – og tok seg av det formelle ved eierskiftet. Etter hvert syntes bankene åpenbart at dette var mye plunder. De kvittet seg med virksomheten og solgte den ut, og etter dette oppsto meglerfirmaer som Nord Eiendom, Troms Eiendom og så videre. På 2000-tallet fattet bankene ny interesse for megling som forretning, og Sparebanken Nord-Norge kjøpte Nord Eiendom tilbake, og gjorde foretaket til en del av sin EiendomsMegler1.

TBBL ble tilsluttet GARANTI-kjeden fra 2008.

Les «I alle dager» (8) her

Les «I alle dager» (7) her

Les «I alle dager» (6) her

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.