Medlem og partner

«I alle dager» (19)

Dagens tilbakeblikk viser en milepæl i Kroken.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 

Bildet viser en vårlig dugnad på slutten av 1970-tallet – en gang etter at rekkehusene i Dalbakken borettslag ble ferdigstilt. Disse ble innflytningsklare i 1977, men det viktigste med dette bildet er at det viser Kroken skole og Krokenhallen – to institusjoner som var særdeles etterlengtet da de kom, i en bydel som ble bygget midt i «ødemarka» uten noen som helst form for infrastruktur.

Planleggingen av Kroken skole tok til allerede på 1960-tallet, men skolen åpnet ikke før i 1973, og kapasiteten de første årene var sprengt. Barneskolene på Skjelnan og Krokelvdal åpnet ikke før i 1976, og i en tid før dette ble elevene busset til Tromstun og Gyllenborg. Det siste byggetrinnet ved Krokelvdal skole var ikke ferdig før i 1979, og frem til dette gikk elever fra 4.- til 9. klassetrinn på Kroken skole.

Krokenhallen sto ferdig i 1974, med idrettshall, gymsal og svømmehall. I 1975 åpnet Kroken Forretningssenter med et mangfold av butikker, og kunne dermed avløse de utrangerte bussene som hadde tjent som dagligvarebutikk i årene fra 1971.

For utenforstående er Kroken mer enn noe annet forbundet med alpinanlegget. Dette ble åpnet så pass tidlig som i 1976.

Les «I alle dager» (18) her

Les «I alle dager» (17) her

Les «I alle dager» (16) her

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.