Plan for plan kommer på plass i Brovingen i Harstad. Akkurat nå planlegger BONORD en kveld med omvisning på byggeplassen for de som har kjøpt leilighet, samtidig med et møte og en orientering om status i prosjektet som omtales som Harstads indrefilet.

– Om vi først får tilgang til byggeplassen for visning, kan det hende vi også kombinerer det med en salgsvisning. Nå begynner det å bli mulig å se utsikta etasje for etasje, sier prosjektleder for Brovingen, Torkjell Naterstad i BONORD.

– Bygget skal opp i fem etasjer og det som har skjedd fram til nå er at det eksisterende l ager bygget på tomta blitt revet. Deretter fikk tomta ei utfylling siden en promenadekai skal gå rundt hele bygget. Nå pågår prosessen med å montere stålkonstruksjoner, hulldekker, heissjakter og de ferdige baderomskabinene heises inn etasje for etasje, sier Naterstad. Bygget skal i alt inneholde 28 boliger og totalt tre heiser.

Det er Peab Entreprenør som har fått oppdraget, og de holder tilfeldigvis til i nabo bygget til Brovingen. Det betyr at de prefabrikkerte veggene som etter hvert skal monteres, er særdeles kortreiste. De snekres innendørs i lokaler like ved byggeplassen. Naterstad gleder seg til å møte huskjøperne og få vise rundt, og håper tilgangen til byggeplassen også kan kombineres med en visningsrunde for de som er interessert i de 17 enhetene som ennå ikke er solgt. Borettslaget er sikret gjennom alle BONORDs trygghetsordninger, og her er både 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter til salgs.