Annonse

Fag og forvaltning

BONORD med nye nettsider

Noen har sikkert oppdaget det allerede: BONORD har fått nye nettsider. I tillegg kan du også nå lese artiklene fra bladet du nå holder i hånda på nett og dele de på sosiale medier.

Tekst: Kim Kr. Nordli

 Slik ser de nye websidene til BONORD ut.

Del denne saken:

– Vi har jobbet lenge med dette og ble litt forsinket med lanseringen, men nå er vi omsider på plass, og vi er godt fornøyd med resultatet. sier kommunikasjonssjef Kim Kr. Nordli i BONORD.

Noe av grunnen til at utviklingen har tatt ti er at websiden til BONORD er en såkalt multisite og inngår i et utviklingssamarbeid som BONORD har med fire andre storbylag her til lands. Det er USBL i Oslo, BATE i Stavanger, TOBB i Trondheim og Nobl i Bodø

– Designmessig følger vi i dag samme uttrykk. En trend i tiden, som de som er innom siden vil kunne kjenne igjen fra andre nettsteder, er bruken av «bokser», forklarer Nordli.

Sidene er i tillegg godt mobiltilpasset og skal fungere på alle enheter og flater.

Annonse

BOLYST som nettmagasin

Han kan fortelle at webprosjektet er mer ved start enn ved mål. En del oppgaver ligger fortsatt på gamle sider i påvente av å få flyttet de over.

– Prosjektet er i utvikling og utover vil vi lansere nye funksjoner. Den største nyheten nå er at vi lanserer vårt populære medlemsmagasin BOLYST som nettmagasin i tillegg til at vi fortsetter med papirutgaven. Nettmagasinet vil vi også bruke til nyhetssaker, og kryss publisering ut mot sosiale medier, slik at flere enn bare BONORD- medlemmer kan få lese disse.

Nordli innrømmer av at det som er mest spennende for han ligger «under panseret» på websiden. Den nye webmotoren som sidene bygger på gir ekstremt mange nye muligheter, sammenliknet med de gamle BONORD-sidene.

Lettere å finne frem

– Vi håper denne nye siden bidrar til at med-lemmene våre opplever enda bedre service og tilgjengelighet. Vi håper dere synes de nye sidene ser greie ut og lett og finne frem i. Endel av filosofien er at vi lenker sammen informasjon slik at det blir lettest mulig tilgjengelig. Eksempelvis så finner du økonomisk rådgivning også under tekniske tema, da de naturlig hører sammen, spesielt for borettslag med planer opp opp-graderinger eller renovering, forklarer Nordli, og inviterer begeistret inn til www.bonord.no.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.