Aktuelt

BONORD lanserer egen bomiljøpris

BONORD har satt av 200.000 kroner som de årlig vil legge inn i ett eller flere gode prosjekt som bidrar til å heve kvaliteten på et bomiljø.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 Kløverhagen på Håpet i Tromsø er et eksempel på en urban felleshage - som et åpenbart tiltak for bomiljø.

– Vi har ikke vedtatt statuttene for hvordan disse pengene skal brukes, og ønsker å utfordre boligselskapene til å komme med innspill om hvilke regler som skal ligge til grunn, forteller administrerende direktør Kurt Figenschau.

Selv er han er tydelig på at han ikke ønsker at dette skal være penger som splittes i masse små beløp.

«Prisen skal være en gave som monner, jeg ser ikke bort fra at alle pengene kan havne hos ett prosjekt årlig.»

BONORD-direktør Kurt Figenschau

– Bomiljø og miljø skal være fokus for denne prisen. La oss si at det i ditt boligselskap finnes en asfaltert lekeplass som aldri brukes. Hvis medlemmene der går inn og ser på hva som kan gjøres med denne plassen som kan komme allmenheten til gode, får ideer og utarbeider prosjekt. For eksempel pergolabygging eller andre sosiale møtesoner ute, urban gardening og så videre. Så kan de søke BONORD om denne prisen som en medfinansiering. Prisen skal være en gave som monner, jeg ser ikke bort fra at alle pengene kan havne hos ett prosjekt årlig, sier BONORD-direktøren, som presiserer at han tenker høyt og at han vil ha en god prosess rundt utformingen av satuttene for BONORD-prisen.

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.