Annonse

Aktuelt

Beundrer utsikten fra Brovingen

Borettslaget Brovingen er etablert, og beboerne flyttet inn i nybygget i februar. Styreleder Marvin Christensens utsikt fra toppetasjen, setter en ekstra fin spiss på tilværelsen.

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 Marvin Christensen kan ta seg en kaffekopp til denne utsikten hver morgen. (Foto: Privat)

– Vi trives veldig godt her på Brovingen, vi har veldig hyggelige naboer og det aller meste er i ferd med å komme på plass rundt oss, forteller Christensen, som sammen med kona Kirsti har tatt steget fra enebolig til leilighet.

– Det er fantastisk å våkne her om morgenen til den fantastiske utsikten. Vi kan se mot Senja og Vågsfjorden, og selvsagt innover byen eller utover mot Trondenes, sier den nyslåtte styrelederen.

 

Fellesfunksjoner på plass

Som første styreleder i det nybygde og nyetablerte borettslaget, har han en del jobb for tiden med å få ansatt og på plass de som skal ivareta fellesfunksjoner for beboerne. For eksempel venter han på postgang for å få tak i systemnøkler som både vaskere og vaktmester skal få. De skal kunne ha tilgang til hele bygget for å gjøre rent fellesarealer og drive øvrig vedlikehold.

– Vi ser det som en fordel å ha vaktmesteren boende i borettslaget, og heldigvis gikk det seg til. Vi fikk ansatt en som bor her. Nå gjenstår det bare å få på plass alt det praktiske rundt driften av dette, forklarer han.

Til tross for relativt heftig vær i det siste, kjenner han ikke på at blokka tross alt ligger ganske utsatt til med sjøen som nærmeste nabo.

– Den står godt. Selvsagt var det litt uling fra vinden, men ellers merker vi ikke uvær på så mange andre måter enn at vinduene dekkes av snø.

 De romslige balkongene gir gode muligheter for frisk luft, uten at man trenger gå så langt. (Foto: Smilehullet)

Fem leiligheter igjen

BONORD og GARANTI eiendomsmegling er i ferd med å selge de siste fem leilighetene i Brovingen som er ledige. Interesserte kan få privat visning i de ledige leilighetene. På grunn av tiltakene som gjøres for å hindre spredning av corona-viruset, arrangeres foreløpig ikke felles visninger.

«Det er fantastisk å våkne her om morgenen til den fantastiske utsikten. Vi kan se mot Senja og Vågsfjorden, og selvsagt innover byen eller utover mot Trondenes»

Marvin Christensen

– En detalj som mange kanskje ikke tenker over er at vi har tre heiser på 28 leiligheter. Normalen er vel å ha mellom 40 og 60 leiligheter per heis. Dette betyr at heisen alltid er ledig og lett å få tak i. Vi kan parkere i fellesgarasjen i kjelleren og ta heisen hele veien opp, forteller Marvin Christensen om litt av det lille ekstra som gjør Brovingen til en ekstra spektakulær opplevelse.

 Slik lyser Brovingen opp i mørket. (Foto: Smilehullet)

– Her har vært litt reklamasjonsarbeid som vi for vår del har fått fikset veldig fort. Generelt sett må jeg si at vi er veldig fornøyde, og at jeg trygt kan anbefale borettslaget, sier styrelederen.

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.