Annonse

Aktuelt

BBC StoryWorks presenterer norsk boligmodell via BONORD

Tekst: Oddny J. Johnsen

Del denne saken:

 BBC StoryWorks på opptak i Tromsø, her er BONORDs administrerende direktør Kurt Figenschau og eiendomssjef Ole Vidar Furnes i gang med å vise fram boligrekka på Strandkanten i Tromsø. iTromsø og fotograf Roald Johansen foreviger det hele.

Norge er unik i verdenssammenheng fordi over 80 prosent av oss eier vår egen bolig. Denne egenarten, og ikke minst boligbyggelagenes rolle i dette, har BBC StoryWorks laget to filmer om.

Filmene skal spres rundt i verden både via BBC StoryWorks Commercial Productions sine kanaler, men ikke minst via Housing Europe som er den europeiske organisasjonen for bolig­leverandører, deriblant også bolig­byggelag.

Housing Europe har medlemmer fra 25 land. Organisasjonen har som visjon om å gi alle i Europa tilgang til anstendige og rimelige boliger. Boliger som er sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraftige.

Samfunnsbygging

Housing Europe jobber derfor med ting som hjemmetjeneste og støttetjenester for beboere med spesifikke behov. De jobber med tilleggstjenester for leietakere (barnehager, samfunnssentre, arbeids- og opplæringstjenester, økonomisk rådgivning), de jobber med nabolagtjenester, forvaltning av ulike typer «skjermet» overnatting ved siden av generell byutvikling og byfornyelse.

Nå skal medlemmene i Housing Europe bli bedre kjent med både innholdet og visjonene i norske boligbyggelag, fortalt gjennom BONORD. Til sammen to filmer fra Nord-Norge skal vises på Housing Europes egen filmfestival i juni med overskriften «Samfunnsbygging». Den ene handler om rehabilitering og er tatt opp hos Ofoten og Midt Troms Boligbyggelag i Narvik, mens den som er tatt opp i Tromsø og hos BONORD viser hva den norske boligmodellen egentlig handler om.

NBBL involvert

Filmcrewet fra BBC StoryWorks fikk nyte Tromsø og Narvik i strålende sol, og vil åpenbart gi god Nord-Norge-reklame. NBBL og Borettslagenes Sikringsordning har vært med på finansieringen av prosjektet i samarbeid med BONORD og OMT. NBBL skal også bidra med å få spredt filmene i norske kanaler.

– Kjernebudskapet i begge filmene er at vi i Norge selv eier og vedlikeholder verdens best vedlikeholdte boligmasse, og at vi har et spesielt boligmarked med tanke på den store eierandelen. Filmene konsentrerer seg om den bærekraftige borettslagsmodellen, hvor mange eier sammen, sier viseadministrerende direktør i BONORD, Kim Kr. Nordli.

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.