Annonse

Idé og inspirasjon

Arktisk kultursenter

Anbefaling for deg som besøker Hammerfest.

Tekst: BONORD

Del denne saken:

 

HVA:

Hvis du har ledig tid i Hammerfest, er du nødt å unne deg et besøk til Arktisk Kultursenter (AKS), byens nye kulturhus. Huset er på 5.900 kvadratmeter og kostet 160 millioner kroner frem til det åpnet i 2008.

HVORFOR:

Bygget er i seg selv et «signalbygg», men Arktisk kultursenter tjener også som et viktig symbol på det moderne Hammerfest – og alle de store endringene denne byen har foretatt i løpet av den siste generasjonen; fra å være en by som nokså ensidig var knyttet til tradisjonell fiskeriindustri, til i dag å være langt mer mangfoldig og også være forbundet med gassproduksjon, turisme, kultur og moderne arkitektur.

HVOR:

AKS er en del av en større revitalisering av havneområdet i Hammerfest, og kultursenteret befinner seg på en del av den tomta der man tidligere fant den Findus-fabrikken som i dag er revet.

HVORDAN:

Arktisk kultursenter preges av et mangfold av aktiviteter, med storsalen «Ole Olsensalen», kinosalen «Frityren», den overbygde utescenen «Frysa» og galleriet som de mest sentrale formidlingsarenaene. Også kulturskolen, Dansearena nord og Landsdelsmusikergruppa LINK har tilhold her.

NÅR:

AKS har aktiviteter hele året, men om ditt besøk ikke skulle sammenfalle med aktuelle forestillinger eller utstillinger, er bygget i seg selv verdt et studium. Et eget lysprogram er lagt inn under byggets ytre glassfasade, og dette spiller på nordlyset – noe som gjør at bygget ståler mellom nabohus, himmel og hav. I sommerhalvåret er lysene slått av, og det rødmalte trepanelet blir synlig bak glassdekket.

Se det store bildet fra Keipen i Harstad

 

Se det store bildet fra Trondenes i Harstad

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.