Aktuelt

Jevn prisvekst og stor fart i markedet

– Det å komme seg inn på boligmarkedet er mye viktigere enn hvor boligen ligger, poengterer Ruth Norstrøm Angelsen, direktør for Garanti Eiendomsmegling Nord. Boligprisene i Tromsø har steget jevnt de siste årene og vil fortsette med det.

Aktuelt

Bygger borettslag med hjemmekontor i fellesarealet

Neste år kommer endelig de 470 leilighetene i Øvre Kroken for salg. Miljø, mangfold og moderne funksjonalitet er de viktigste stikkordene for boligutviklingen.

Aktuelt

Bygger 20 leiligheter på Borkenes

Reguleringsplanen er vedtatt og det meste er nå klart for Bonords nye ­leilighetsprosjekt på Borkenes i Kvæfjord kommune. 62 interesserte dukket opp på informasjonsmøtet om prosjektet, som ble holdt på samfunnshuset.

Aktuelt

Slik gjør du boligen din klar for fotografering og visning

Presentasjon av boligen er viktigere enn de fleste tror. Det lønner seg å gjøre en ekstra innsats i ­forberedelsene til fotografering og visning.

Aktuelt

Ekstra lave renter i ny medlemsavtale med DNB

BONORD har fremforhandlet en ny avtale med DNB som gir alle BONORD-medlemmer ekstra lave renter og flere andre gunstige bankbetingelser. Spesielt de under 34 år kommer ekstra godt ut i denne avtalen.

Aktuelt

Tar store sprang med Ronja

Mens Ronja Røverdatter bygger nytt vennskap gjennom å våge spranget over det nordnorske helvetesgapet, bygges det broer bak scenen. BONORD er med som støttespiller for den delen av Ronja-prosjektet hvor familier som kjenner på det å stå utenfor, får komme inn.

Aktuelt

BONORD samler bransjen for innovasjon

Bygge-, eiendoms og anleggsbransjen i Nord-Norge er herved invitert til samarbeid for å løse store felles utfordringer: som stort klimaavtrykk, lav produktivitetsvekst og et kraftig digitalt etterslep.

Aktuelt

Feirer 75 år med egen bokutgivelse

«OPPVEKST» heter BONORDs ferske jubileumsbok. Den beskriver hvordan BONORD har bidratt til å utvikle byene Harstad, Hammerfest og Tromsø, og hvordan samfunnsutviklingen har preget boligbyggelaget.

Aktuelt

Da Pat Sharp inntok Nord-Norge

Odd Almås og Hjørdis Wulff står ved fundamentene til de store TV-antennene på Brattbakken. Det var disse som gjorde kabel-TV mulig, og inviterte SKY Channel og Pat Sharp til TV-skjermer også nordpå.

Aktuelt

42 prosent av Larsneset solgt

17 av 41 leiligheter på Byhagen Larsneset er allerede solgt, og i alt 40 har meldt forkjøpsrett på boligprosjektet. Nå kan byggingen i Harstad følges på nett minutt for minutt. Og leilighetskjøperne kan allerede nyte utsikten fra sin veranda.

Aktuelt

BBC StoryWorks presenterer norsk boligmodell via BONORD

Filmcrewet fra BBC StoryWorks fikk nyte Tromsø og Narvik i strålende sol, og vil gi god Nord-Norge-reklame.

Aktuelt

Historisk mysterium fra direktørkontoret

Dette bildet har hengt på direktørkontoret til BONORD i en årrekke, men ingen husker lenger hvorfor. BONORD søker nå kontakt med etterkommere etter grosserer Hilbert Johannessen, eller personer som vet noe om maleriet med alle nøklene.

Aktuelt

Starter salget av Byhagen

En privat park på størrelse med Generalhagen, tre etasjer over gateplan, er bare et av de mange elementene som har skapt stor interesse for det nye boligprosjektet på Larsneset i Harstad.

Aktuelt

Vegginnovasjon ga millionstøtte

BONORD har gjennom renoveringen av Krokelva og Skattøra borettslag i Tromsø, skapt ny innovasjon sammen med GLAVA, og dermed utløst millionstøtte fra Enova.

Aktuelt

Partner med Nordlysfestivalen

Festivaldirektør Heidi Beate Lekang lager Nordlysfestival for aller første gang, i det merkeligste festivalåret noensinne. For festivalen er det ekstra viktig å inngå partnerskap med næringslivet i år, og BONORD går inn med den største selvfølge.

Aktuelt

BONORD løfter lokalsamfunn

Der BONORD involverer seg i stor samfunnsutbygging, ønsker de også å bidra i lokalsamfunnet de går inn i. Akkurat nå markerer BONORD sitt samfunnsengasjement ved å gå inn som ny hovedsponsor i Krokelvdalen IL.

Les mer

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.