Aktuelt

Da Pat Sharp inntok Nord-Norge

Odd Almås og Hjørdis Wulff står ved fundamentene til de store TV-antennene på Brattbakken. Det var disse som gjorde kabel-TV mulig, og inviterte SKY Channel og Pat Sharp til TV-skjermer også nordpå.

Aktuelt

42 prosent av Larsneset solgt

17 av 41 leiligheter på Byhagen Larsneset er allerede solgt, og i alt 40 har meldt forkjøpsrett på boligprosjektet. Nå kan byggingen i Harstad følges på nett minutt for minutt. Og leilighetskjøperne kan allerede nyte utsikten fra sin veranda.

Aktuelt

BBC StoryWorks presenterer norsk boligmodell via BONORD

Filmcrewet fra BBC StoryWorks fikk nyte Tromsø og Narvik i strålende sol, og vil gi god Nord-Norge-reklame.

Aktuelt

Historisk mysterium fra direktørkontoret

Dette bildet har hengt på direktørkontoret til BONORD i en årrekke, men ingen husker lenger hvorfor. BONORD søker nå kontakt med etterkommere etter grosserer Hilbert Johannessen, eller personer som vet noe om maleriet med alle nøklene.

Aktuelt

Starter salget av Byhagen

En privat park på størrelse med Generalhagen, tre etasjer over gateplan, er bare et av de mange elementene som har skapt stor interesse for det nye boligprosjektet på Larsneset i Harstad.

Aktuelt

Vegginnovasjon ga millionstøtte

BONORD har gjennom renoveringen av Krokelva og Skattøra borettslag i Tromsø, skapt ny innovasjon sammen med GLAVA, og dermed utløst millionstøtte fra Enova.

Aktuelt

Partner med Nordlysfestivalen

Festivaldirektør Heidi Beate Lekang lager Nordlysfestival for aller første gang, i det merkeligste festivalåret noensinne. For festivalen er det ekstra viktig å inngå partnerskap med næringslivet i år, og BONORD går inn med den største selvfølge.

Aktuelt

BONORD løfter lokalsamfunn

Der BONORD involverer seg i stor samfunnsutbygging, ønsker de også å bidra i lokalsamfunnet de går inn i. Akkurat nå markerer BONORD sitt samfunnsengasjement ved å gå inn som ny hovedsponsor i Krokelvdalen IL.

Aktuelt

Oppstart i Kroken

Etter nye forhandlinger med Tromsø kommune er nå BONORDs utbygging i Kroken endelig klar til oppstart.

Aktuelt

Målgang i Harstad

Der BONORD involverer seg i stor samfunnsutbygging, ønsker de også å bidra i lokalsamfunnet de går inn i. Akkurat nå markerer BONORD sitt samfunnsengasjement ved å gå inn som ny hovedsponsor i Krokelvdalen IL.

Aktuelt

Gigantrenovering på Skattøra

For en husleieøkning på rundt en tusenlapp i måneden, får de 144 leilighetene i Skattøra borettslag en total utvendig «makeover». Totalt koster herligheten i underkant av 120 millioner kroner.

Aktuelt

Stor interesse for Larsneset

Mer enn 190 har meldt sin interesse for det nye boligprosjektet i sentrum av Harstad. Hvor utbygger byr på et koselig uteareal med små grønne oaser i le for vær og vind – i tredje etasje!

Aktuelt

Bekmørkt for førstegangskjøperne

Boligmarkedet i Tromsø er enda tøffere for førstegangsetablererne enn hva som tidligere har vært kjent.

Aktuelt

Bygger 400 nye boliger i Hamna

I løpet av de neste årene vil BONORD bygge rundt 400 nye boliger i Hamna. Et av målene med utbyggingen er å gjøre det enklere for førstegangsetablerere å kjøpe bolig.

Aktuelt

Planlegger mer enn 1.100 nye boliger

Går alt etter planen vil BONORD i de nærmeste årene bygge ut minst tre store prosjekt samtidig.

Aktuelt

Planlegger en «ny» region

Regionreformen har skapt engasjement i byer som Vadsø, Tromsø og Bodø. Samtidig har Harstad og Narvik mer i det stille styrket sin regionale tenkning.

Les mer

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.