Aktuelt

Beundrer utsikten fra Brovingen

Borettslaget Brovingen er etablert, og beboerne flyttet inn i nybygget i februar. Styreleder Marvin Christensens utsikt fra toppetasjen, setter en ekstra fin spiss på tilværelsen.

Aktuelt

Tenker stort, vidt og nytt

Akkurat nå har BONORD en rekke nye og spennende prosjekter på gang, både i Harstad, Tromsø og Hammerfest. Boligbyggelaget ønsker å tenke nytt og helt annerledes enn alle andre utbyggere, og vil ta mer samfunnsansvar når de utvikler fremtidens bomiljø.

Aktuelt

Støtter de nye BONORD-tankene

Bonords tanker om å prioritere bærekraft og tiltak for å motvirke utenforskap, får helhjertet støtte fra Husbankens regiondirektør Merete Berg.

Aktuelt

Ønsker et distribuert delesystem

BONORD tar nå initiativ til at det kan opprettes lokale utlånskontor i byer og bydeler hvor BONORD er representert, slik at det går an å dele på bruken av diverse sports- og fritidsutstyr for de som bor i borettslag og deres naboer.

Aktuelt

BONORD med i Klimapartnerne

BONORD er blitt en av Klimapartnerne i Troms og Finnmark. Klimapartnerne er et regionalt nettverk bestående av fylkeskommunen, akademia og virksomheter innen privat og offentlig sektor som vil bidra til å redusere klimagassutslippene.

Aktuelt

BONORD lanserer egen bomiljøpris

BONORD har satt av 200.000 kroner som de årlig vil legge inn i ett eller flere gode prosjekt som bidrar til å heve kvaliteten på et bomiljø.

Aktuelt

Kroneksempelet Krokelva

Se på Krokelva borettslag! Ikke bare er det i ferd med å bli et av byens desidert flotteste. Det store borettslaget håndterer sin omfattende renovering på imponerende vis.

Aktuelt

Dette er fremtidens boliger

Vindmøllebakken i Stavanger gir en forsmak på fremtidens boliger.

Les mer