Aktuelt

Gigantrenovering på Skattøra

For en husleieøkning på rundt en tusenlapp i måneden, får de 144 leilighetene i Skattøra borettslag en total utvendig «makeover». Totalt koster herligheten i underkant av 120 millioner kroner.

Aktuelt

Stor interesse for Larsneset

Mer enn 190 har meldt sin interesse for det nye boligprosjektet i sentrum av Harstad. Hvor utbygger byr på et koselig uteareal med små grønne oaser i le for vær og vind – i tredje etasje!

Aktuelt

Bekmørkt for førstegangskjøperne

Boligmarkedet i Tromsø er enda tøffere for førstegangsetablererne enn hva som tidligere har vært kjent.

Aktuelt

Bygger 400 nye boliger i Hamna

I løpet av de neste årene vil BONORD bygge rundt 400 nye boliger i Hamna. Et av målene med utbyggingen er å gjøre det enklere for førstegangsetablerere å kjøpe bolig.

Aktuelt

Planlegger en «ny» region

Regionreformen har skapt engasjement i byer som Vadsø, Tromsø og Bodø. Samtidig har Harstad og Narvik mer i det stille styrket sin regionale tenkning.

Aktuelt

Leies ut av leiefella

Kjetil (30) er lærer. Maria (30) er sykepleier. Begge har faste og trygge jobber, og en samlet årsinntekt på 855.000 kroner, men dette er ikke nok til å kunne eie egen bolig.

Aktuelt

Nord-Norge kan ende som reiselivsvinner

Koronapandemien har lammet turistnæringen over hele verden. Direktør Trond Øverås i Nordnorsk reiseliv utelukker ikke at Nord-Norge til slutt kan ende som en global reiselivsvinner.

Aktuelt

Lanserer landemerket Larsneset

Innen slutten av året starter utbyggingen av det som vil bli et nytt landemerke i Harstad.

Les mer