Aktuelt

Da Pat Sharp inntok Nord-Norge

Odd Almås og Hjørdis Wulff står ved fundamentene til de store TV-antennene på Brattbakken. Det var disse som gjorde kabel-TV mulig, og inviterte SKY Channel og Pat Sharp til TV-skjermer også nordpå.

Aktuelt

42 prosent av Larsneset solgt

17 av 41 leiligheter på Byhagen Larsneset er allerede solgt, og i alt 40 har meldt forkjøpsrett på boligprosjektet. Nå kan byggingen i Harstad følges på nett minutt for minutt. Og leilighetskjøperne kan allerede nyte utsikten fra sin veranda.

Aktuelt

BBC StoryWorks presenterer norsk boligmodell via BONORD

Filmcrewet fra BBC StoryWorks fikk nyte Tromsø og Narvik i strålende sol, og vil gi god Nord-Norge-reklame.

Aktuelt

Historisk mysterium fra direktørkontoret

Dette bildet har hengt på direktørkontoret til BONORD i en årrekke, men ingen husker lenger hvorfor. BONORD søker nå kontakt med etterkommere etter grosserer Hilbert Johannessen, eller personer som vet noe om maleriet med alle nøklene.

Aktuelt

Starter salget av Byhagen

En privat park på størrelse med Generalhagen, tre etasjer over gateplan, er bare et av de mange elementene som har skapt stor interesse for det nye boligprosjektet på Larsneset i Harstad.

Aktuelt

Vegginnovasjon ga millionstøtte

BONORD har gjennom renoveringen av Krokelva og Skattøra borettslag i Tromsø, skapt ny innovasjon sammen med GLAVA, og dermed utløst millionstøtte fra Enova.

Aktuelt

Partner med Nordlysfestivalen

Festivaldirektør Heidi Beate Lekang lager Nordlysfestival for aller første gang, i det merkeligste festivalåret noensinne. For festivalen er det ekstra viktig å inngå partnerskap med næringslivet i år, og BONORD går inn med den største selvfølge.

Aktuelt

BONORD løfter lokalsamfunn

Der BONORD involverer seg i stor samfunnsutbygging, ønsker de også å bidra i lokalsamfunnet de går inn i. Akkurat nå markerer BONORD sitt samfunnsengasjement ved å gå inn som ny hovedsponsor i Krokelvdalen IL.

Les mer

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.