Fag og forvaltning

Kledninger skal renoveres

Tekst: Oddny J. Johnsen

 Kristin Windsland er styremedlem i Slettaelva borettslag, og kan nyte utsikten over Sandnessundet til Tromsøya.

Del denne saken:

■ Hva har du i koppen?
Jeg blir ansett som en litt vanskelig person; jeg drikker nemlig hverken kaffe eller te. Jeg drikker derfor mye vann, eventuelt juice.

■ Hva ser du ut vinduet ditt akkurat nå?
Borettslaget vårt er velsignet med fantastisk utsikt over Tromsdalstinden, Fløya, Sandnessundbrua og fjellene bak.

■ Hvordan starter hverdagen normalt for deg? Er det rutiner du ikke klarer deg uten?
En normal hverdag starter med å sjekke ukeplanen til én barnehage-unge, to skoleunger og meg selv. Med full jobb og tre unger er jeg helt avhengig av kalendere og ukeplaner for å ha kontroll. Det som ikke ligger i kalenderen blir glemt.

■ Hva er godt naboskap?
For et godt naboskap er det viktig å ta høyde for hverandres forskjeller og særegenheter. Det er også utrolig viktig med god kommunikasjon. Mange problemer kan tas ved rota, ved å tusle over tunet og slå av en prat.

■ Hva setter du mest pris på ved nabolaget ditt?
Jeg liker at boligene henger sammen to og to i klynger rundt flere småtun. Det gjør at det blir godt med plass rundt hver andel, både i form av private hageflekker og felles tun hvor barn og voksne kan møtes.

■ Hva ville du reklamert med for å rekruttere en ung familie inn i borettslaget ditt?
Slettaelva borettslag ligger i en blindvei, så vi har svært lite trafikk. Vi har tre barnehager i umiddelbar nærhet og Slettaelva skole ligger 150 meter unna. Vi har egen lekeplass med fotballbinge, lekeapparater, sjørøverskute og stor gapahuk.

■ Hva er det mest positive ved å være medlem av styret i et borettslag?
Man får en nærmere kjennskap til hvordan driften av et borettslag fungerer og får en unik mulighet til å påvirke bomiljøet.

■ …og hva er det mest negative ved å sitte i styret?
Å ikke kunne gjøre alle til lags. I et borettslag er det umulig å praktisere millimeter-rettferdighet og man må alle gi og ta litt. Av og til må man skuffe folk, og det er ikke like gøy, men av og til nødvendig.


■ Bør styrene i borettslag bestå av profesjonelle eller av beboere?
Med god hjelp av BONORD mener jeg at styret ikke trenger å bestå av profesjonelle. Man kommer langt med sunn fornuft, god rettferdighetssans og et ønske om å gjøre det beste for fellesskapet. Skulle det oppstå situasjoner der vi er i tvil, vet vi at vi har BONORD i ryggen.

■ Hva er dere i borettslaget ditt mest opptatt av akkurat nå?
Akkurat nå holder vi på med et større prosjekt der kledninger skal renoveres. Det er tid- og kostnadskrevenede og går over flere år.

Navn: Kristin Windsland

Borettslag: Slettaelva borettslag

Verv: Styremedlem

Alder: 40

Bor sammen med: Mann og tre barn

Yrke: Marinbiolog

Annonse

Del denne saken:

sex videos
redhead stepteen throated and fed with cum. https://www.xxnx.sex
website blonde teen in pov casting.